נמאס לי כבר !!!! חיים מעצבנים רצח!!!
ואין כל כל מה לעשות דבר ראשון:
אני גרה אצל סבתא שלי בגלל בעיות כלכליות ,והיא כל היום משגעת אותי וגם המטפלת שלה עם הריח המסריח (מאוד!!) ובגלל זה אני לא יכולה להזמין חברות (לא שיש לי)ואנחנו חמישה אנשים בבית כי אני בת יחידה וזה בית קטן וצפוף פה רצח!!! ואני ישנה עם סבתא שלי באותה מיטה זה כל כך פטאתי!!
2. אמא שלי מאוד עצבנית וצורחת על כולם בצורה לא נורמלית!! ואתמול היא ממש עיצבנה אותי אז אמרתי לעצמי שאני שונאת אותה והיא שמעה אותי ועכשיו היא כועסת עליי!! ןזה בעצם באשמתה אבל אין לי אומץ להתאמת איתה...
3. לאבא שלי הטלווזיה יותר חשובה ממניוגם שאני היהה על סעף דמעות ערוץ 22 יותר חשוב!!
4.התחלתי בית ספר חדש ולא ממש טוב לי שם דבר ראשון זה עד כיתה ח' ואני כבר התרגלתי לחטיבה וזה ממש שונה מאיפה שאני למדתי ובכלל אני גרתי בישוב פה זה עיר...והחברה היחידה שהייתה לי פה שהכרתי מהחופש נעשתה מגעילה אליי ומרכלת עליי ומערערת אותי עוד יותר@!!!(דואגת טוב מאוד שלא יצליח לי פה..)ורב השכבה זה ערסים!ואני ההפך !! אני לא חנונית!! אבל אני לא ערסית ורק הבנים נחמדים אלי כי לפחות אני נראית ממש סבבה=] ואני כל היום תקועה מול המחשב בגלל שאני חדשה....
5. אני מתגעגעת לחברות שלי!!!!! מאוד!!!! אני כבר לא יכולה בלעדייהן....
6.יש לי כלבה שעכשיו היא אצל חברים שלנו מהישוב שגרתי בו בגלל שהמטפלת הבת בת בת זונה של סבתא שלי אמרה שזה או אי או הכלבה שלי ואני ממש קשורה אליה!!היא איתי מאז שהייתי בת 5 והיא כבר זקנה!! וחשוב לי להיות איתה בגלל זה והחופש שביקרתי בקדימה ראיתי שהיא ממש מוזנחת שם!! ואני כל הזמן חושבת על זה אבל אין ממש מה לעשות ....
ואני בת 13 וחצי!!!!!

ציטוט ההודעה