חברים יש אחת חיילת בצבא שהייתה דלוקה עליי מאד לפי הדרך בה היתה מדברת איתי וכן לפי שהייתה קצת מתלבשת חשוף שהייתה באה אליי עכשיו תאכלס יש מצב שעשיתי פאדיחה היא רצתה שאני יבוא איתה למטבח אני טבח בבסיס אני בן 21 היא 20 ... שאני והיא נישב על איזו ארוחה בכיף ביחד עכשיו אני קצת הבנתי את זה ככה רק אני ואת ... בסופו של דבר היא רצתה לשבת לא רק איתי אלא אם עוד כמה אנשים ותאכלס לא ממש היה בא לי וזה די ביאס אותי למרות שלא הראתי לה בכלל אפילו שמתי על זה ז ואמרתי לה שאין לי כוח ואני עייף אז היא עושה לי מה זה בגלל שאני לא יושבת איתך לבד היא אמרה לי מה אנחנו ברומן ... אני עושה לה מאמי מה קשור את זאת שרוצה לשבת איתי לארוחה לא אני קיצר נראה לי שפישלתי בענק והייתי צריך לשבת איתה עם חברות וכאלה מקסימום היה חרא אבל אז היא הייתי יותר אהוב עלייה ... קיצר מה אתם מציעים לי לעשות להזמין אותה שבוע הבא לארוחה ולשבת איתה גם אם אני צריך לסבול אנשים נוספים או לא להשים עלייה כי מה שהיה היה ... היא נראית לא רע בכלל יש לה חזה אלוף היא סקסית ודי מושכת תאמת ... עכשיו בינינו נגיד תאמת אני חושב עלייה בקטע של סקס ומשיכה ולא בקטע של חברה אז מה עושים לדעתכם אשמח לקבל עצות והכל יתקבל בברכה יאללה תפציצו אותי בתגובות ביי אנשים יום טוב חולה עליכם ביי ביי