שלב ההצבעות יחל בימים הקרובים, מצטער על העיכוב.
הסבר מפורט על התחרות, שיסביר איך היא תתנהל בכל שלב:
בשלב הראשון, נחלק את 10 המשתתפים ל5 זוגות. כאשר כל זוג יתמודד זה, של מי התמונה מצחיקה יותר מבינהם,כל אחד מהמשתתפים יגיש את התמונה המצחיקה שלו (שהוא לטעמו חושב שהיא הכי מצחיקה) ואחרי שכל אחד מהמשתתפים ישימו את התמונות שלהם - נעלה הצבעה לקהל הפורום והם יצביעו מבין כל אחד מהזוגות - מי מהם התמונה שלו הייתה יותר מצחיקה.
לדוגמא:
זוג 1 - X נגד Y.
התמונה של X.
התמונה של Y.
5 אנשים הצביעו לY.
10 אנשים הצביעו לX.
X עובר לשלב הבא, Y מודח מהאתגר.
וככה אצל כל אחד מ5 הזוגות, עד שנשאר עם 5 משתתפים (5/10 יודחו בשלב הראשון).
בשלב השני אני אתן נושא ל-5 המשתתפים שנשארו וכל אחד מהם יצטרך להביא תמונה מצחיקה בנושא שהבאתי. שוב, נעלה הצבעה לקהל הפורום והמשתמש שיקבל הכי מעט הצבעות מהמשתמשים יודח מהאתגר.
בשלב השלישי יתבצע בדומה לשלב השני, רק בנושא אחר.
בשלב הרביעי נישאר עם 3 משתמשים - שליישית הגמר. הם יתחרו ראש בראש, כשיתבקשו במשחק של זריזות (נקבע עם כל אחד מהשלוש זמן מתאים שיש לו למשחק) של הבאת תמונות מצחיקות בשלל נושאים, מי שיביא הכי מעט תמונות (או לא יביא בכלל) יודח מהאתגר.
בשלב החמישי (הגמר הגדול!) נחזור לשיטה הישנה של האתגר, כאן הכול יהיה עניין של מזל. כל אחד מהמשתמשים יביא תמונה מצחיקה לדעתו ונעלה הצבעה בפורום ומי שיקבל את מירב הקולות על תמונותו יוכתר כמנצח!
אני מקווה שהכול ברור עד עכשיו, עכשיו נעבור לזוגות ולשלב הראשון:
הזוגות שיתחרו ראש בראש בשלב הראשון הם:
Playboy נגד Raul שני המתמודדים הגישו.
GiDi נגד EggMaN שני המתמודדים הגישו.
k1rBy נגד babilan בייבילאן רק היום נכנס, יש לך שלושה ימים להגיש.
AJ45 נגד DarkVegetaD שני המתמודדים הגישו.
saidclean נגד RiTaR שני המתמודדים הגישו.
*משתמש שלא עמד בלוח הזמנים כבר נקנס, אני רוצה לחסוך אי נעימויות אלו וברוצני גם להתחיל עם ההצבעות ולהתחיל את השלב השני!
על כל אחד מכם להביא את התמונה המצחיקה שלכם לשלב הראשון ולהגיש בצורה הבאה:
קוד:שם משתמש: לינק לתמונה: היריב שלי הוא:
נשארו לכם 5 ימים בלבד עד סגירת השלב הראשון!
10-06-08
מי שלא יגיש עד המועד הסופי יקבל עונש (התחייבתם וכתבתם שאתם מודעים לעונש , אז אני לא מתכוון רק להעיף משתמשים מהאתגר אלא באמת להעניש .. לא סתם הייתה ההתחייבות ההיא)
-ב- ה- צ- ל- ח- ה-![]()